Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dodatkowe działy dla Single Player

KPRP

Dodatkowe działy dla Single Player  

16 użytkowników zagłosowało

1. 1. Co wy na to?

• Pewnie!
      6
    • Nie mam nic przeciwko : Tak
      6
    • Mi to-tito
      2
    • Raczej nie potrzebne : Nie
      1
    • Odpada!
      1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie otóż pewnie wiele osób myślało nad tym pomysłem itp. Widzę że na forum nie zostają dodane takie działy jak np : Gothic, Fifa, Assasin Creed itp, z różnych powodów/przyczyn. Moi koledzy moderatorzy z działu SP byli przeciwni temu pomysłu/projektowi niestety nie wiem z jakich przyczyn, ale teraz zostałem sam w dziale więc mam większe pole manewru :) Chciałbym aby do działu zostały dodane najbardziej znane serie gier typu : Seria Gothic / Seria Fifa itp. Może to spowodowałoby większe zainteresowanie działu. Jeżeli pomysł by nie wypalił zawsze by można usunąć "projekt". Co wy na to?

Czekam na wasze opinie, jeżeli nie spodoba wam się pomysł to trudno :)

Bye.

1368093221-U228457.png

2010 - 2012 - Emeryt
/ exMPC Media Team / exModerator Single Player / exModerator Last Chaos / Postmaker / Gold Member / exMentor /

Opublikowano

Ja i tak jestem na tak.

Odejście Nighta i Turka spowodowało wielkie straty w dziale SP, z tego powodu, że oby dwaj razem z Pawłem świetnie sobie radzili.

Ale dział nie świeci masakrycznymi ilościami, wielkich działów np: Metin, Minecraft.. Dodanie działów do dyskusji oraz porad

powiększyło by zainteresowanie, zwłaszcza, że wychodzi Assassin's Creed III = wiele pytań, wiele problemów.

OndteAw.png

Opublikowano

Dlaczego byliśmy przeciwni?

Bo to i tak nie przyciągnie ludzi, każdy usher może pisać tego typu tematy w dyskusjach. Póki co jest ich tylko garstka.

Jak będzie więcej takich tematów to można utworzyć dział. Narazie na nie.

@down

I po chwili zniknie.

1332703407-U173186.png

"Bo My tu się szanujemy zamiast dupy sobie lizać!"

Opublikowano

Więcej tematów zacznie się, gdy wyjdzie nowa wersja gier, zwłaszcza Assassin's Creed III który na początku będzie miał zapewne wiele błędów..

Więc na co czekać?

OndteAw.png

Opublikowano

@F5

@Down

Serie gier by się ustaliło :)

No nie wiem czy w fifę tak mało osób gra xD

1368093221-U228457.png

2010 - 2012 - Emeryt
/ exMPC Media Team / exModerator Single Player / exModerator Last Chaos / Postmaker / Gold Member / exMentor /

Opublikowano

ja jestem na tak ale za gothickiem i Assasin Creed a w fifa troche malo ludzi gra wiec nie ma potrzeby dodawać jej

1388363882-U262029.png
Opublikowano

@F5

1368093221-U228457.png

2010 - 2012 - Emeryt

Opublikowano

@F5

1368093221-U228457.png

2010 - 2012 - Emeryt

Opublikowano

F5

1368093221-U228457.png

2010 - 2012 - Emeryt

Opublikowano

F5

Czekam na wypowiedz kogoś z "wyższych" szeregów.

1368093221-U228457.png

2010 - 2012 - Emeryt

Opublikowano

Będę skłonny zrobić F5, czekam tak jak post wyżej.

1368093221-U228457.png

2010 - 2012 - Emeryt

Opublikowano

F5

Czekam na wypowiedz kogoś z "wyższych" szeregów

Ok, już piszę.

Dlaczego byliśmy przeciwni?

Wystarczająca wypowiedź i się z nią zgodzę.

; )

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Trochę czasu minęło, więc będę skłonny napisać "F5"

1368093221-U228457.png

2010 - 2012 - Emeryt

Opublikowano

Został dodany dział Assassin's Creed. Na razie tyle. Więcej nie dodajemy, wszystko po kolei nie na raz. Niech teraz rozrusza się Assassin's. Nie potrzeba nam działów, gdzie będzie 5 tematów na krzyż i nikt nie będzie w nich pisał.

Odrzucono.

1374132184-U48159.png

Sygna by Cristiano

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...